Telefoon +31 (0)525 661144
Email: fdragt@houtbewerkingopmaat.nl


Verwerkingsvoorschriften


Opslag op de bouwplaats


Onze houten kozijnen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen. Om deze levensduur te waarborgen dient er voorafgaand, tijdens en na het lossen van onze producten op locatie rekening gehouden te worden met een aantal zaken, namelijk:

De opslag van het product dient verticaal te geschieden, bij voorkeur in een binnenruimte. Wanneer alleen buiten-opslag mogelijk is, dan moet dit plaatsvinden op een verharde ondergrond met een goede waterafvoer, waarbij de onderkanten van de houten kozijnen vrij moeten zijn van de ondergrond, zodanig dat contact met water onmogelijk is (ca. 100mm vrij van de ondergrond).

Bij plaatsing van de kozijnen op een onverharde ondergrond dient de afstand tussen de onderzijde van het product en de ondergrond circa 300 mm te bedragen. De afbeelding hieronder laat dit nogmaals zien.

De houten kozijnen moet alzijdig tegen zon, regen- of sneeuwval worden beschermd. Bij opslag onder zeilen geldt als aanvullende voorwaarde dat tussen de zeilen en het product een zodanige ruimte aanwezig is, dat natuurlijke droging van de houten kozijnen mogelijk is. Zogenaamde “onderwatersituaties” (water in sponningen, omgezet lood etc.) dienen te allen tijde voorkomen te worden.


Verankering

Voor een juiste en duurzame verankering van onze producten verwijzen wij u door naar onderstaande documenten. 

 

 

 

 

 

 

Deuren

De voordeur is als het ware een pronkstuk. Houtbewerking op Maat kan uw voordeur helemaal naar uw wensen maken.

+ Lees meer..

Kozijnen

Zonder het kozijn zouden de producten zoals draaikiepramen, schuif valpuien, vouwwanden en deuren nergens zijn.

+ Lees meer..

Trappen

Houtbewerking Op Maat maakt uw trap volledig naar uw wensen. Trappen zijn er in vele modellen en houtsoorten.

+ Lees meer..

Hef/schuifpuien

Met een hef- of schuifpui brengt u licht in uw huis. Ze zijn er in diverse modellen waardoor de breedte van de pui niets uitmaakt.

+ Lees meer..

FD Houtbewerking

Oosteinderweg 92
8072 PD Nunspeet
Telefoon +31 (0)525 661144

Een greep uit ons klantenbestand

• Glason
• Van Wijhe
• Prins bouw

© FD Houtbewerking. Powered by LOKOCMS