Telefoon +31 (0)525 661144
Email: fdragt@houtbewerkingopmaat.nl

Welkom op onze website

Wij willen u hier graag informeren over ons bedrijf. Onze site biedt u de mogelijkheid om een overzicht van onze producten en diensten te bekijken.


Diensten aan huis

Indien gewenst leveren wij u onze producten aan huis. Ook kunnen wij ze voor u plaatsen. Wij komen ook bij u aan huis voor het inmeten van kozijnen, ramen en deuren.Voor advies kunt contact met ons opnemen.


Nieuws 

Vacature
21-04-2021

Als 1e werkvoorbereider bij FD Houtbewerking bereid je samen met een leerling werkvoorbereider de productie van hoogkwalitatieve houten kozijnen, ramen, deuren en andere componenten voor. Onze machinale productie leveren we voornamelijk aan de zakelijke markt, zowel voor nieuwbouw- als voor renovatieprojecten.

Je komt te werken in een leuk team van 12 man. Met jouw gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel realiseer je samen met hen, voor onze klanten, het maatwerk dat ze nodig hebben.

 

Werkzaamheden:

 • Het maken van productietekeningen en detail tekeningen.
 • Inkopen en bestellen van de materialen.
 • Productie bestanden inlezen in onze cnc gestuurde machines.

 

Wat vragen we van jou:

 • Ervaring: Je beheerst het proces van werkvoorbereiding. Je hebt ervaring met leidinggeven of de ambitie dit te gaan doen.
 • Opleiding: MBO in een technische richting.
 • Vaardigheden: Je hebt ervaring met autocad tekenprogramma en Office Software (Excel, Word). Je bent communicatief sterk. Je bezit goede materiaalkennis. Je kunt goed plannen en organiseren en je bent in staat het overzicht te behouden. Ervaring met matrix en/of BIM is niet vereist maar word wel gewaardeerd.
 • Eigenschappen: Je hebt oog voor orde en netheid op de werkplek, en je bent boven alles kwaliteitsbewust.

 

Wat bieden we jou:

Natuurlijk krijg je een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Timmerfabrikanten. Maar we hebben je meer te bieden:

 • Innovatieve programmeer en tekensoftware: die de aansturing van ons machinepark mogelijk maakt.
 • Opleiding: bij FD houtbewering word extra opleiding gestimuleerd.
 • Locatie: Je werkt in een fijn, nieuw bedrijfspand in Nunspeet.
 • Afwisseling: We leveren maatwerk, dus je verveelt je nooit.
 • Leuke mensen: FD Houtbewerking is een jong bedrijf met enthousiaste en gedreven werknemers. Daar maak jij deel van uit.

 

Reacties:

Wil je meer informatie over de vacature? Mail dan naar: fdragt@houtbewerkingopmaat.nl.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Mail dan voor 25 mei 2021 jouw sollicitatie en C.V. naar: fdragt@houtbewerkingopmaat.nl

 

Nieuw logo
04-06-2020


Wij zijn erg blij u ons aangepaste logo met slogan te kunnen introduceren.


In deze tijden van onzekerheden in de bouwwereld m.b.t. Pfas, stikstof en het coronavirus is het mooi om ook positieve ontwikkelingen te kunnen waarnemen.

Wij zijn blij dat er een grote groep deskundigen nu duidelijk uitkomt voor de feiten die jarenlang zijn onderzocht op het gebied van

bouwen met hout.(indien dit uiteraard uit duurzaam beheerde bossen komt). De noodzakelijke behoefte om te bouwen met hout word daarom ook steeds groter.


FD houtbewerking is producent in houten kozijnen, ramen en deuren. Wij zijn blij dat de visie die het bedrijf heeft, om enkel met het materiaal hout te gaan werken, nu door

deskundigen positief onderbouwt wordt. Om onze visie nog duidelijker naar buiten uit te dragen en over te brengen op onze samenleving

hebben wij ons logo aangepast en een passende slogan eronder geplaatst.


Wij geloven echt in een duurzame-, circulaire samenleving en onze houten producten sluiten daar prachtig bij aan, ondanks dit zullen wij

onze producten samen met onze toeleveranciers verder door ontwikkelen om ze nog duurzamer en meer circulair in te kunnen inzetten in de toekomst.


Juist nu de hele samenleving flink afremt of tot stilstand komt en onze economie een flinke deuk oploopt, geeft ons de tijd om over

bovengenoemde onderwerpen extra na te denken. Een citaat van Johan Cruijff “ieder nadeel heeft zijn voordeel”, past hier goed bij.


Bedankt voor het lezen van dit artikel, wij wensen iedereen die op enige manier te maken krijgt met Pfas, stikstof of corona het allerbeste toe.


 

  

Even voorstellen....
06-05-2020De beste keus.
26-02-2020

Houten kozijnen en deuren zijn in alle stadia van de gebruikscyclus de beste keus

Bekijk onderstaand overzicht


Deuren

De voordeur is als het ware een pronkstuk. Houtbewerking op Maat kan uw voordeur helemaal naar uw wensen maken.

+ Lees meer..

Kozijnen

Zonder het kozijn zouden de producten zoals draaikiepramen, schuif valpuien, vouwwanden en deuren nergens zijn.

+ Lees meer..

Trappen

Houtbewerking Op Maat maakt uw trap volledig naar uw wensen. Trappen zijn er in vele modellen en houtsoorten.

+ Lees meer..

Hef/schuifpuien

Met een hef- of schuifpui brengt u licht in uw huis. Ze zijn er in diverse modellen waardoor de breedte van de pui niets uitmaakt.

+ Lees meer..

FD Houtbewerking

Oosteinderweg 92
8072 PD Nunspeet
Telefoon +31 (0)525 661144

Een greep uit ons klantenbestand

• Glason
• Van Wijhe
• Prins bouw

© FD Houtbewerking. Powered by LOKOCMS