Telefoon +31 (0)525 661144
Email: fdragt@houtbewerkingopmaat.nl
Even voorstellen....
6 mei 2020


Vertel iets over jezelf. Mag ook over je privé situatie. Wat voor hobby’s heb je en wat doe je in je vrije tijd?

Hoi mijn naam is Frank van den Dragt en ik ben 40 lentes jong, geboren en getogen in Nunspeet en heb 2 geweldige dochters.

In mijn vrije tijd sport ik graag in de vorm van hardlopen, mountainbiken en mooie tochten op mijn quad rijden.

Na mijn basisschooltijd ben ik naar de LTS in Elburg gegaan, daarna MTS in Harderwijk gevolgd en

door middel van avondstudie bouwkunde mijn aannemersdiploma behaald.

Ik heb tijdens mijn opleiding altijd vakantiewerk gedaan bij de plaatselijke glashandel, waar ik, nadat ik 4 jaar werkvoorbereider ben geweest bij een aannemersbedrijf, 4 jaar als bedrijfsleider heb gewerkt.

De ervaringen die ik daar heb opgedaan heb ik meegenomen in mijn besluit om 13 jaar geleden voor mijzelf houten kozijnen ramen en deuren te gaan produceren.


FD Houtbewerking BV bestaat alweer 13 jaar. Waarom heb je destijds de stap gezet om voor jezelf te beginnen en wat is de kracht van het bedrijf dat het zo succesvol is?

Ik heb hout altijd een prachtig product gevonden, omdat mijn vader in zijn vrije tijd al vaak houten kozijnen en dergelijke maakte hielp ik mijn vader er vaak bij, en zo is het idee ontstaan om mijn huidige bedrijf op te starten.

Denk dat onze kracht zit in de flexibiliteit en creativiteit om hele kleine werken en middelgrote tot grote werken met elkaar te combineren, en een langzame maar gezonde groei van het bedrijf waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Ook de persoonlijke aandacht die wij een klant nog kunnen bieden heeft invloed op ons succes.

We bieden nieuwe klanten een rondleiding aan waardoor de beleving van ons product en de productie echt als positief ervaren wordt.


Wat voor werkzaamheden doe jezelf?

Mijn werkzaamheden bestaan uit het aansturen en ondersteunen van de administratie, calculatie en werkvoorbereiding, hier heb ik voornamelijk een controlerende rol in.

Verder houd ik mij bezig met de toekomstvisie van het bedrijf, met product vernieuwingen, en verbeteringen van het productie proces.


Waarom vindt jij dat (potentiele) klanten voor FD Houtbewerking zouden moeten kiezen?

Zoals ik in het eerste deel al zei, zijn wij een flexibel bedrijf voor zowel kleine als middelgrote projecten.

Waarbij er persoonlijke aandacht is voor de klant en het product, dit heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van ons product en de beleving van onze klanten.

Wij werken uitsluitend met duurzaam hout omdat wij geloven in een circulaire economie en denken dat houten kozijnen van alle tijden is. We hebben ons nooit laten verleiden om kozijnen van andere materialen te verhandelen omdat dit uiteindelijk eindigt.

FD houtbewerking is daarmee authentiek, duurzaam en levert gegarandeerde kwaliteit.


Waar hoop je over 5 jaar te staan als bedrijf?

Mijn droom is dit bedrijf nog verder uit te bouwen qua productie.

We werken aan procesverbeteringen en product vernieuwingen om het houten kozijn nog duurzamer te maken dan het nu al is.

De markt vraagt steeds meer om klant en klare producten (prefab bouw) daar zullen onze product vernieuwingen zeker een relatie mee hebben.

Nieuw logo
04-06-2020


Wij zijn erg blij u ons aangepaste logo met slogan te kunnen introduceren.


In deze tijden van onzekerheden in de bouwwereld m.b.t. Pfas, stikstof en het coronavirus is het mooi om ook positieve ontwikkelingen te kunnen waarnemen.

Wij zijn blij dat er een grote groep deskundigen nu duidelijk uitkomt voor de feiten die jarenlang zijn onderzocht op het gebied van

bouwen met hout.(indien dit uiteraard uit duurzaam beheerde bossen komt). De noodzakelijke behoefte om te bouwen met hout word daarom ook steeds groter.


FD houtbewerking is producent in houten kozijnen, ramen en deuren. Wij zijn blij dat de visie die het bedrijf heeft, om enkel met het materiaal hout te gaan werken, nu door

deskundigen positief onderbouwt wordt. Om onze visie nog duidelijker naar buiten uit te dragen en over te brengen op onze samenleving

hebben wij ons logo aangepast en een passende slogan eronder geplaatst.


Wij geloven echt in een duurzame-, circulaire samenleving en onze houten producten sluiten daar prachtig bij aan, ondanks dit zullen wij

onze producten samen met onze toeleveranciers verder door ontwikkelen om ze nog duurzamer en meer circulair in te kunnen inzetten in de toekomst.


Juist nu de hele samenleving flink afremt of tot stilstand komt en onze economie een flinke deuk oploopt, geeft ons de tijd om over

bovengenoemde onderwerpen extra na te denken. Een citaat van Johan Cruijff “ieder nadeel heeft zijn voordeel”, past hier goed bij.


Bedankt voor het lezen van dit artikel, wij wensen iedereen die op enige manier te maken krijgt met Pfas, stikstof of corona het allerbeste toe.


 

  

Lees verder...
De beste keus.
26-02-2020

Houten kozijnen en deuren zijn in alle stadia van de gebruikscyclus de beste keus

Bekijk onderstaand overzicht


Lees verder...

Deuren

De voordeur is als het ware een pronkstuk. Houtbewerking op Maat kan uw voordeur helemaal naar uw wensen maken.

+ Lees meer..

Kozijnen

Zonder het kozijn zouden de producten zoals draaikiepramen, schuif valpuien, vouwwanden en deuren nergens zijn.

+ Lees meer..

Trappen

Houtbewerking Op Maat maakt uw trap volledig naar uw wensen. Trappen zijn er in vele modellen en houtsoorten.

+ Lees meer..

Hef/schuifpuien

Met een hef- of schuifpui brengt u licht in uw huis. Ze zijn er in diverse modellen waardoor de breedte van de pui niets uitmaakt.

+ Lees meer..

FD Houtbewerking

Oosteinderweg 92
8072 PD Nunspeet
Telefoon +31 (0)525 661144

Een greep uit ons klantenbestand

• Glason
• Van Wijhe
• Prins bouw

© FD Houtbewerking. Powered by LOKOCMS