Telefoon +31 (0)525 661144
Email: fdragt@houtbewerkingopmaat.nl

Draaikiepraam met winterstand

FD Houtbewerking BV produceert haar draaikiepramen standaard met een extra winterstand. Dit betekent dat de kiepstand een extra optie heeft om het een klein stukje open te zetten.Zo kan er in de winter ook geventileerd worden zonder dat er veel warmteverlies optreed in de woning.Het complete draaikiep beslag wordt onzichtbaar gemonteerd en kan met iedere willekeurige raamkruk bediend worden. 

Kiepraam winterstand


Kiepraam normaalNiets is idealer dan een draai-kiepraam

Draai-kiepramen

Niets is idealer dan een draai-kiepraam. Met één beweging zet u het raam in de gewenste stand: dicht, in kiepstand of wijd open. Om frisse lucht binnen te laten is de kiepstand ideaal! Ook bij afwezigheid, want een ongenodigde gast zal het raam eerst moeten sluiten voordat hij het wijd open kan zetten. En dat is van buitenaf een onmogelijke klus! Extra veiligheid bied het draai-kiepsysteem door de zogenoemde paddestoelnokken aan de sluitzijde: deze schuiven over de vergrendeling heen. Bij deze ramen, en dat geldt ook voor de andere ramen, is er keuze uit verschillende soorten glas: hoogrendementsglas, inbraakwerend glas, zonwerend glas, hard glas, gelaagd glas, gefigureerd glas en zelfs glas-in-lood. Deuren

De voordeur is als het ware een pronkstuk. Houtbewerking op Maat kan uw voordeur helemaal naar uw wensen maken.

+ Lees meer..

Kozijnen

Zonder het kozijn zouden de producten zoals draaikiepramen, schuif valpuien, vouwwanden en deuren nergens zijn.

+ Lees meer..

Trappen

Houtbewerking Op Maat maakt uw trap volledig naar uw wensen. Trappen zijn er in vele modellen en houtsoorten.

+ Lees meer..

Hef/schuifpuien

Met een hef- of schuifpui brengt u licht in uw huis. Ze zijn er in diverse modellen waardoor de breedte van de pui niets uitmaakt.

+ Lees meer..

FD Houtbewerking

Oosteinderweg 92
8072 PD Nunspeet
Telefoon +31 (0)525 661144

Een greep uit ons klantenbestand

• Glason
• Van Wijhe
• Prins bouw

© FD Houtbewerking. Powered by LOKOCMS