Telefoon +31 (0)525 661144
Email: fdragt@houtbewerkingopmaat.nl

Deuren speciaal op maat

Voordeuren

De voordeur is als het ware een pronkstuk. Houtbewerking op Maat kan uw voordeur helemaal naar uw wensen maken. De voordeur met of zonder sierroosters op de ramen, met of zonder brievenbus, met of zonder bovenlicht/zijlicht etc. Natuurlijk wordt uw deur ook naar gewenste kleur gespoten, indien gewenst zelfs in meerdere kleuren. U heeft uiteraard ruime keuze uit eventueel (sier) beslag.

Bang dat uw deur krom trekt? Dat hoeft niet! Dankzij het werken met gelamineerd hout hebben temperatuur- en vochtverschillen tussen binnen en buiten geen enkele invloed meer. 

Garage deuren

Ook garage deuren maken wij volledig naar uw wensen. Dus veel keuze! Met een toog, een segmentboog of recht, elektrisch te openen met afstandsbediening, omhoog schuivend of met openslaande deuren, niets is te gek. Zelfs in één lijn qua kleur en model met de voordeur is mogelijk. 

Achterdeuren

De achterdeur wordt het meest gebruikt en moet dus functioneel zijn, maar natuurlijk ook plezierig om naar te kijken. Ook bij de achterdeuren geldt dat we uw wensen volledig kunnen vervullen.


Deuren

De voordeur is als het ware een pronkstuk. Houtbewerking op Maat kan uw voordeur helemaal naar uw wensen maken.

+ Lees meer..

Kozijnen

Zonder het kozijn zouden de producten zoals draaikiepramen, schuif valpuien, vouwwanden en deuren nergens zijn.

+ Lees meer..

Trappen

Houtbewerking Op Maat maakt uw trap volledig naar uw wensen. Trappen zijn er in vele modellen en houtsoorten.

+ Lees meer..

Hef/schuifpuien

Met een hef- of schuifpui brengt u licht in uw huis. Ze zijn er in diverse modellen waardoor de breedte van de pui niets uitmaakt.

+ Lees meer..

FD Houtbewerking

Oosteinderweg 92
8072 PD Nunspeet
Telefoon +31 (0)525 661144

Een greep uit ons klantenbestand

• Glason
• Van Wijhe
• Prins bouw

© FD Houtbewerking. Powered by LOKOCMS